23948sdkhjf

Premier Is satser på fløde

Klassiske smagsvarianter og masser af fløde er ingredienserne i den blanding, som skal give landets ældste ismejeri en god sommer.
Forskellen ligger i fløden.

Det mener man hos Premier Is, som derfor satser på netop fløde i sortimentet for 2012.

Thisted-mejeriet lancerer en helt ”ny” serie, som egentlig består af is efter den klassiske opskrift og med de kendte varianter i form af chokolade, vanilje, jordbær, solbær og nougat.

- Der er forskel på is, og det hænger sammen med valget af råvarer. Hos Premier Is producerer vi udelukkende denne type is på fløde. Det giver en fyldig og cremet konsistens og gør en tydelig forskel for smagen. Det viser vores blindtest, siger Kim Villadsen, marketingchef i Premier Is.

Vend bøtten
På iskortet giver Premier Is comeback til tre kendte varianter i form af Wofler, Nuggi Nuggi og Sommer Læske.

Her er der også blevet plads til den nyudviklede flødeis, Premier’s Sommerdrøm, samt en international nyhed.

- Premier Is er et moderne ismejeri rodfæstet i den danske ismejerikultur og med en stor indsigt i danskernes smag og præferencer. Vores strategi er at levere is, der passer til danskernes smag, og som dyrker de gode og klassiske råvarer frem for at eksperimentere med eksotiske varianter, siger Kim Villadsen, og fortsætter:

- Der har i et par år nu været fokus på kvaliteten og indholdet af madvarer, og den interesse ønsker vi at udbrede til også at omfatte is. Det er derfor, vi populært sagt opfordrer danskerne til at ”vende bøtten” og se, hvad isen er lavet af.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078